3 tips til hvad du skal købe til Valentinsdag

Valentinsdag er meget amerikansk, men der er alligevel mange af os danskere der har taget denne tradition til sig, og vælger at forkæle den de holder af med blomster og/eller en gave.

Vi har derfor kigget lidt på hvad du kan give i gave på Valentins Dag. Husk at bestille nogle dage før, så du er sikker på det kommer frem i tide. Vi har som altid fri fragt på alle vores produkter, så det er bare med at få bestilt med det samme.

Tre tips til Valentinsdag

1: “Den dyre”

Haeng lampe

Hvis du virkelig skal flotte dig, så er dette muligheden! En smuk og unik lampe fra Haeng, som i denne model kun kan købes hos Designerspassion. Hver del er special lavet og når man sætter det hele sammen får du en lampe som ikke både er dekorativ, men den vil helt sikkert også få meget opmærksomhed i hjemmet.

Lampen koster 2200 kr og kan købes her

2: “Den praktiske”

DesignersPassion sara jeffries keramik

Måske var det noget med denne unikke hånddrejede lågkrukke i stentøj? Den har et anderledes design og kan bruges til smykker, nøgler, salt eller andre små ting. Ja, det er faktisk kun fantasien der sætter grænsen.

Krukken er lavet i hånden af den dygtige Sara Jeffries, så alle krukker er unikke og der findes ikke to krukker af denne slags der er ens.

Krukken koster 300 kr. og kan købes her

3: “Den personlige”

designerspassion helene-g plakater mønstre stjernetegn posters aquarius

Vores designer Helene G laver stilfulde plakater med alle stjernetegn, så hvis du vil give din elskede en personlig plakat til hjemmet, har du chancen her. Ja, og så kan du også købe en til dig selv, hvis du vil skabe lidt balance i hjemmet (medmindre I har samme stjernetegn selvfølgelig).

Stjernetegnsplakaterne koster 149 kr./stk. og kan købes her

Vi ønsker jer alle en glædelig Valentinsdag!