Bliv en del af DesignersPassion

Bliv en del af DesignersPassion!
Hos DesignersPassion elsker vi at samarbejde med upcoming designere, som brænder for det de laver. Vi har skabt et univers hvor man som designer kan fortælle sin unikke historie, inspirere kunderne gennem vores blog, og selvfølgelig sælge designet. Hvis du synes at det lyder som noget for dig, og gerne vil høre mere omkring et samarbejde, så vil vi elske at høre fra dig. Vores indstilling er at det skal være sjovt at arbejde sammen, så derfor vil vi rigtig gerne møde dig/jer, da den personlige relation betyder rigtig meget for os.

Du skal bare fortælle os lidt om designet, historien og hvem der står bag og sende det hele til Mia på mm@designerspassion.com, så kontakter vi dig hurtigst muligt med en tilbagemelding.


Vil du arbejde hos DesignersPassion?
DesignersPassion er drevet af passionerede mennesker, både os der står bag og de designere som vi har med på vores team. Vi er altid åbne for  nye spændende mennesker der kan bidrage med noget positivt og være med til at gøre os endnu bedre. Din uddannelsesmæssige baggrund går vi ikke så meget op i, vi er mere interesseret i at du også brænder for det du laver, og at du gør en forskel for os. 

Send en mail til Kasper på ku@designerspassion.com og fortæl os kort eller langt om hvem du er og hvorfor du gerne vil være en del af DesignersPassion.