DP Award: Vi støtter vores designere

Hver gang du køber på DesignersPassion.com, så støtter du vores dygtige designere og hjælper dem med at lave endnu flere unikke produkter. Men vi vil gerne gøre lidt ekstra, så derfor uddeler vi to gange om året vores DesignersPassion Award.

Det gør vi fordi vi synes at vores designere fortjener anerkendelse for det de laver. De er alle i den svære opstartsfase, hvor det er deres passion for det de laver der driver dem, og hvis vi kan give dem et rygstød til at videreudvikle deres design, så gør vi det med største glæde.

DesignersPassion Award uddeles to gange årligt, og vi udvælger på forhånd tre designere som vi mener har gjort sig særligt fortjent til denne anerkendelse. Det er så op til Jer at stemme om og bestemme hvem af de tre designere der i sidste ende skal vinde.

Du kan også selv være med til at nominere en designer, som kan komme i betragtning til at modtage DesignersPassion Award. Det er ikke en betingelse at designeren har et samarbejde med DesignersPassion, og hvem ved om nomineringen kan bane vejen for et fremtidigt samarbejde? Når du nominerer en designer skal du fortælle os lidt om hvorfor du gerne vil nominere designeren, og meget gerne indsende lidt billeder af det som designeren laver.

Vi har to frister for indsendelse af nomineringer:

Frist til nomineringen i december 2017: 15. november.
Frist til nomineringen i juni 2017: 15. maj.

Vi sørger selvfølgelig for personligt at overrække DesignersPassion Award til den designer der vinder.