Planteplaneter Planteplaneter blog

Planteplaneter med inspirationen fra Japan

Hejsa,

Jeg hedder Kaja Skytte og det er mig der står bag Planteplaneter, som du kan købe her hos DesignersPassion. Det her er mit første blogindlæg og jeg vil løbende fortælle jer lidt om hvor jeg får min inspiration fra og hvordan planteplaneterne bliver til.

For det første var det slet ikke meningen at jeg skulle lave Planteplaneter på fuld tid, men I kender måske selv det dér med at ting hurtigt kan gribe om sig. Så nu står jeg faktisk og laver Planteplaneter på fuld tid, fordi så mange søde mennesker gerne vil købe mine planter.

Inspirationen kommer fra Japan, hvor man ofte hænger sine planter på denne måde. Selve planteroden er viklet ind i tråd fra en kokosnød og når man har vædet/vandet sin plante kan den hænge uden at dryppe i op til 10 dage inden den igen skal vandes. Planten i planeten er en sukkulent hvor sukku betyder saft – en lille saftspændt plante som holder vandet i bladene.

Jeg har set rigtig mange måder at bruge planteplaneterne på, og det er noget som jeg vil komme ind på i mit næste blogpost, så hold øje herinde på bloggen.

Bedste hilsener
Kaja Skytte