FAQ

FAQ eller Frequently Asked Questions som det er en forkortelse for, er en oversigt over de spørgsmål vi oftest får fra jer, vores kunder. Så hvis der er noget du er i tvivl om håber vi at du kan finde svaret her. Hvis ikke, så kan du altid sende os en mail på hello@designerspassion.com

Hvad koster fragt hos jer?
Vi har gratis fragt til hele Danmark på alle vores produkter. Bestiller du fra udlandet koster det lidt ekstra. Her kan du selvfølgelig kontakte os og høre hvad prisen bliver.

Hvad er jeres leveringstid?
Vi har en leveringstid på 1-3 hverdage medmindre andet er angivet. Det er vigtigt at understrege at vores designere selv sender deres produkt(er) ud til jer. Derfor kan det forekomme at det du har bestilt ikke kommer på samme tid hvis det ikke er fra samme designer. Men se det fra den lyse side, så får du mere motion når du skal ned og hente de lækre pakker. 

Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil returnere min vare?
Du oplyser blot os om at du gerne vil returnere dine vare og sender derefter varen retur til designeren. Når designeren har modtaget varen sender vi pengene retur til dig. Vi returnerer ikke brugte varer der ikke er i original emballage.