Louise Lykke

Mit første blogindlæg nogensinde

Hej DP’ere!

Bag bloggen her hos Designerspassion finder I mig, Louise Lykke Koudal. Jeg er 32 år gammel, kæreste med Karsten og mor til Thit på næsten 5 år. Sammen bor vi i et lille skønt byhus i Esbjerg, som min kæreste er ved at renovere, så den kommer til at passe perfekt til vores lille familie. Thit er delebarn og bor hos sin far og bonusmor hver anden uge.

Jeg blev i 2010 uddannet lærer med linjefag i bl.a. billedkunst og håndarbejde. På nuværende tidspunkt er jeg dog sygemeldt efter en ulykke, men heldigvis kom alle mine idéer ikke noget til. Mit hoved er altid fuld af idéer – ofte er problemet ikke at få idéerne, men mere at finde ud af at få dem udført. Så bær over med mig, hvis mine idéer nogle gange stikker en lille smule af. Jeg elsker at fordybe mig og være i en kreative proces – især når der er uanede mængder af tid og overskud til det.

Jeg er helt ny og grøn i blogland, men er dog en flittig læser af blogs, så har lært en lille smule undervejs af alle de dygtige kvinder jeg følger med hos dagligt.

Jeg glæder mig til at blogge for Designerspassion og har en idé om, at jeg vil bevæge mig lidt rundt om forskellige emner som indretning – og indretningsidéer, DIY guides og ellers en forhåbentlig masse gode idéer, til hvordan man kan indrette sig i sit hjem ved hjælp af gode løsninger og ikke mindst ved hjælp af skønne ting.

Håber at I har lyst til at læse med og hjælpe mig godt på vej :)

De bedste hilsener

Louise :)