Anne Lind Sorth Anne Lind Sorth

Hvem er Anne Lind Sorth?

‘Hvem er Anne Lind Sorth?’, har du nok spurgt dig selv om.
Derfor vil jeg i dette, mit allerførste indlæg på DesignersPassion, kort fortælle lidt om hvem jeg er. I fremtiden kan I forvente at komme med bag det hele og se hvordan jeg arbejder som designer og forhåbentlig kan jeg inspirere Jer så I kan få gavn af det jeg laver i jeres eget hjem.

Jeg bor i København og jeg arbejder med stentøj og porcelæn i naturlig form. Det unikke ved det jeg producerer er, at nuancerne i glasurerne jeg bruger til fremstilling varierer og derfor får hvert produkt deres eget individuelle udtryk.

I øjeblikket er det mest brugskunst jeg har fokus på, men jeg er også begyndt at udforske den skulpturelle del. Det er vigtigt for mig, at formsproget tiltaler det nysgerrige øje og der skal være opdagelsesmuligheder for det menneske der falder for min kunst. Man skal have lov til at forelske sig i det enkelte. Hver enkelt ‘ting’ jeg former er et lille værk, som der er lagt tanker, omhu og kræfter i.

Jeg glæder mig til at lære Jer allesammen bedre at kende :)

De bedste hilsner
Anne