Hvordan går det egentlig med Designerspassion?

Godt nytår!

Først og fremmest vil vi i Designerspassion gerne ønske jer et forsinket, men velment godt nytår! Vi håber at du er kommet godt i gang med 2018 og har haft en god juleferie!

Vi har haft en travl december måned, hvor vi ved at produkter fra vores designere har ligget under en del juletræer rundt omkring i landet. Det er både vi, og vores designere rigtig glade for, fordi I på den måde hjælper vores designere i deres videre udvikling.

Der er ingen tvivl om at 2018 bliver et spændende år for os, og vi har allerede planlagt at skulle til et hav af messer, og vi glæder os helt vildt!

Nye designere på vej

Apropos designere, så er vi i fuld gang med at holde møder med en masse nye spændende designere, så vi kan godt afsløre at der inden længe kommer til at ske rigtig meget på den front.

Det er dygtige mennesker, og de laver super lækre ting, så vi glæder os til at byde dem velkommen i Designerspassion familien. Vi skal selvfølgelig nok sige til i god tid, når vi ved hvornår deres produkter kan købes!

Vil du hjælpe os?

Hvis du kender nogen designere, hvor du tænker “De skal da med i Designerspassion-familien”, så skriv lige til os på hello@designerspassion.com! Du må også meget gerne skrive til os på samme mail hvis du elsker design og indretning, og har lyst til at blogge for os, og har lyst til at være med til at inspirere vores indretningsinteresserede læsere.

HUSK også at følge os på Instagram @designerspassion, hvor vi teaser for nye produkter, og viser dig alle de lækre ting vores designere laver.

Vi høres ved, rigtig god weekend!

DP-Teamet

Mia, Kasper, Jonas & Morten

PS: Tag da lige et kig i shoppen nu du er her, det kunne jo være der var noget der fristede :)

Klik her for at komme til shoppen