Vibeke Wang Vibeke Wang Blog

Power Animals – Isbjørnen

Hej derude,

Vinterens stærke dyr er isbjørnen, og i dette indlæg vil jeg kigge lidt nærmere på isbjørnen. Isbjørnens kræfter er styrke, beslutsomhed, overlevelsesevne, selvtillid og indre visdom.

Med isbjørnen som dit kraftdyr vil du bære på meget styrke og mod til at tage dine udfordringer op med. Du vil med isbjørnen ved din side aldrig blive overvældet, og du har evnen og viljen til at blive ved, hvor andre giver op. Derfor vil du nå langt i livet.

Dog råder isbjørnen dig til ikke at være for stædig. Den vil hjælpe dig med at være fleksibel og åben overfor forandringer, fordi de nogen gange rummer bedre løsninger for dig. Isbjørnen vil nemlig lære dig at hvile i dens visdom om, at alt er i balance, og at alt sker til det bedste. Isbjørnen ved, hvornår du skal kæmpe og, hvornår du skal give slip.

Så hvis du kan kombinere isbjørnens styrker og visdom ved at bruge din beslutsomhed og dine kræfter sammen med en tillid til, at alt sker til det bedste, kan du nå alle dine mål og mere til.

Har du en person i dit liv som kunne passe på isbjørnen? Fortæl gerne om det, og hvilken betydning den person har for dig.

//Vibeke W