Louise Lykke

Kig indenfor i mit nye yndlingsrum..

Jeg elsker vores nye køkken, ganske enkelt. Det er blevet så lækkert og fuldstændig spot on i forhold til alle vores idéer og tanker. Det er blevet større, mere rummeligt, mere arbejdsplads og ikke mindst er stilen tro mod husets charme og størrelse.

Vi, især jeg, kan ikke få armene ned af ren begejstring. Især to ting topper for mig. De gamle spær som er kommet til syne og flisevæggen med sildebensmønstret, som også fungerer som stænkplade ved komfuret. De giver begge et personligt præg og er ligeledes de to detaljer som alle vores gæster først lægger mærke til når de ser køkkenet. Så kan kun anbefale andre at kaste sig i et fliseprojekt i køkkenet, hvis der mangler lidt forandring. Sidste projekt er at finde en hylde, hvor der skal stå kopper og andre nips på. Overvejer lidt en String pocket reol eller måske en gør-det-selv hylde – aka købe nogle hyldeknægte og finde en lækker træhylde.

Nu må vi se hvad det ender med. En ting er i hvert fald sikkert – køkkenet er mit nye yndlingsrum. Jeg vil ikke skrive så meget i dag, men i stedet for lade billederne tale for sig selv…

God dag derude:)