Kontakt

Du er landet her fordi du gerne vil i kontakt med os. Det er vi rigtig glade for, fordi vi elsker at snakke og skrive med vores fantastiske kunder!

Det er vigtigt for os at du ved at det faktisk er rigtige mennesker der står bag (Kasper & Mia), og vi elsker at få feedback og spørgsmål. Det skal lige siges at vores adresse blot er en firmaadresse og ikke en butik, så du kan ikke komme forbi og sige hej endnu. Men hvis du ringer i god tid kan vi da sagtens give en kop kaffe.

DesignersPassion I/S
Borups Alle 140, 4. tv.
2000 Frederiksberg

E-mail: hello@designerspassion.com
Telefon: 28 86 26 42

CVR nr.: 36213981

Vi er selvfølgelig også til stede på de Sociale Medier og vi er meget taknemmelige for alle jer der følger og liker os, som det jo så fint hedder. Klik på ikonerne nedenfor for at finde os på henholdsvis Instagram og Facebook. Hvis du virkelig vil vinde vores hjerter, så brug #designerspassion. Det kan jo være du vil vise os noget fedt i dit hjem (måske endda noget du har købt hos os), eller at du bare gerne vil give os lidt kærlighed. Uanset hvad sætter vi stor pris på det du gør for at hjælpe os med at udbrede kendskabet til vores dygtige designere.

Du må også meget gerne kontakte os hvis du er interesseret i at skrive et gæsteblogindlæg til os. Her skal du skrive direkte til Kasper på ku@designerspassion.com, og fortæl gerne hvad du påtænker at skrive om. Du behøver ikke at have en blog i forvejen, du skal bare kunne skrive på en spændende og interessant måde.