Marianne Just Marianne Just blog

Kreative tanker tænkes bedst ved Vesterhavet

Mit navn er Marianne Just og jeg er ny designer her i Designerspassion-familien. Det er jeg utrolig glad for og jeg håber I tager godt imod mig og mine produkter.

Jeg holder til ved Vesterhavet i en ombygget klitgård, og det er her magien sker for mig. Jeg har indrettet mig enkelt og med en gennemtænkt stil, som gør at jeg kan tænke kreative tanker, og den ro der er her, gør at idéerne lettere flyder og nye kreationer kommer til.

Jeg har rejst og boet i hele verden, så min inspiration er bred, men jeg holder mig, ligesom med indretningen, til et simpelt og lækkert udtryk i mit design. Jeg går op i at levere produkter af høj kvalitet og benytter gode materialer, og det håber jeg kommer til udtryk, når I stifter bekendtskab med mit design.

De bedste hilsener,

Marianne Just