Louise Lykke

Lækkerhed på en hverdag..

I kender sikkert godt det med, at man en hverdagsaften, når weekenden synes langt væk, får lyst til at forkæle sig lidt ekstra. Eller måske kunne I bare tænke Jer at lave lidt lækkert til en sød veninde? Det gjorde jeg for et par uger siden. Min veninde fyldte år og det kvitterede jeg med et par hjemmelavede bodyscrubs til hende som en lille ekstra gave. Hjemmelavede scrubs er nemme og lave, og kræver ikke så mange fancy ingredienser. Jeg aner ikke ret meget om beautyprodukter, og er en af de der typer, der altid bare prøver sig frem i junglen af de mange luksusprodukter.

Jeg kan godt lide lækre produkter (især i pæne indpakninger). Jeg aner bare aldrig hvad jeg skal købe, og jeg vil egentlig også gerne, at produkterne ikke er fyldt med alt for mange parabener og kemikalier. Jeg fandt for længe siden en opskrift på en bodyscrub i et blad og klippede opskriften ud. Hvilket blad opskriften er fra, husker jeg desværre ikke. Jeg lavede to slags scrubs. En med salt og en med sukker. Både saltet og sukkeret virker lidt som en slags peeling på huden og man får skrubbet alle de døde hudceller af. Den lækre kokosolie gør virkelig huden lækker blød – og giver i øvrigt en skøn mild duft af kokos.

Bodyscrub med salt 2 dl kokosolie – brugte den økologiske fra Urtekram 2,5 dl groft salt 1,5 øko-citron – både saft og skal skal bruges. Jeg “skrællede” citronen og pressede bagefter saften ud. Efterfølgende kom jeg det hele i en mini-hakker og blendede indtil scruben havde en fin og lidt “grynet” konsistens. Færdig!

Bodyscrub med sukker 3,5 dl sukker 1-1,5 dl kokosolie – brugte den økologiske fra Urtekram Saften fra 1 økologisk citron Blendede det hele sammen i en minihakker og bum en stor portion sukker-scrub var færdig! Nemt og meget hurtigt. Jeg brugte nogle gamle syltetøjs – og pestoglas til scruben og pyntede dem med lidt silkepapir fra en skotøjsæske som mine nye støvler var pakket ind.

Genbrug er jo det nye sort, ikk:) Så spring ud i det og prøv det af, det er nemt og virkelig lækkert:)

/Louise

scrub2