Vibeke Wang Vibeke Wang Blog

Mig og mine Power Animals

Hej derude,

Mit navn er Vibeke Wang og jeg er super glad for at være blevet en del af DesignersPassion familien. Jeg holder til på Djursland, hvorfra jeg lader mine kreative idéer flyde, og jeg glæder mig til at vise jer min kunst. Rent stilmæssigt spænder mine værker bredt, da jeg elsker at lege med nye motiver, men jeg holder mig mest til natur, dyr og fantasivæsener, da dette altid har haft min naturlige interesse.

Jeg har blandt andet lavet serien Power Animals, som er inspireret af troen i gamle folkeslag. Eksempelvis havde indianerne en tro om at vi alle rent spirituelt er knyttet til et bestemt dyr. Dyret fungerer som en ven fra den anden side, og er en form for skytsengel, der hjælper og kan give unikke kræfter videre til dig.

Jeg vil løbende præsentere jer for dyrene, og så kan du jo dele den med en person du mener den passer på, og selvfølgelig selv finde ud af hvilket dyr du selv minder om.

//Vibeke W