I et lille designstudio i København sidder Louise Krohn og arbejder på hendes plakater og illustrationer under navnet ByKrohn. Det er stilrent og minimalistisk, og med få simple elementer.
Se designer
Planteplaneter gør op med den traditionelle tænkning om at planter skal være i potter, for de skal da hænge! Et helt unikt produkt, som skaber et helt andet æstetisk udtryk i indretningen.
Se designer
Stacked laver helt unikke lamper af genbrugsmaterialer, som bliver til i en individuel kreativ proces hver gang. Du får derfor et produkt som ingen andre har, med en helt speciel historie bag.
Se designer
Vibeke Wang, drømmeren fra Djursland skaber i sit lille univers kunst og illustrationer med en legende kreativitet og med afsæt i den spirituelle verden.
Se designer
HAENGs vision er at skabe bæredygtigt og tidsløst kvalitetsdesign gennem et produkt, som forbrugeren selv er med til at skabe og løbende kan forny og redesigne.
Se designer
Sara arbejder med farvet vand, som er hendes håndværk og hendes nærmeste kollega. Vand er et element, som både skal styres og have lov til at leve sit eget liv - og det er her Saras værker opstår.
Se designer
Dygtige Sara Jeffries er bosat i London, hvorfra hun laver smukt håndlavet keramik.
Se designer
Den unge Sønderjyde, Helene G, skaber en hel speciel ro og balance i hendes mønstre, hvilket kommer til udtryk i hendes unikke og håndtegnede motiver af stjernetegn.
Se designer
Morph er definitionen af ærligt håndværk. Mette-Marie som er den dygtige designer bag brandet Morph har forstået at skabe tidsløse, rene og funktionelle produkter til et moderne hjem.
Se designer
Marianne Just har styr på sit kram når det kommer til ærligt og rent håndværk. Alle tekstilerne er unikt og håndvævet af Marianne i hendes værksted ved Den Jyske Vestkyst.
Se designer
Dygtige Simona Florea er en designer med meget på hjertet, som spreder en dejlig ro og varme omkring sig. Alle hendes kunstværker fortæller en meget personlig historie.
Se designer