Louise Lykke

Små projekter og et lille DIY-tøjstativ i børnehøjde

Slack for iOS Upload   Slack for iOS Upload (3)

Thits værelse er omkring 10 kvadratmeter, så det gælder om at være en smule kreativ når pladsen skal udnyttes på den bedst mulige måde. Jeg har mange idéer til at udnytte pladsen, men har også måtte sande, at nogle af mine idéer ikke går helt i spænd med at de skal fungere på et børneværelse. Jeg vil gerne gøre det nemt at pakke ting væk, og Thit vil gerne kunne pakke ting hurtigt frem, så det er ikke altid helt nemt at finde en fælles løsning. Men Thit vinder som regel, det jo på trods af alt hendes værelse.

Da hun fik sit nye værelse for et par måneder siden, havde hun ét stort ønske. Hun ville gerne have et spejl. Det skulle være rundt og ikke hænge for højt oppe – hun er nemlig ret ofte godt og grundig træt af, altid at skulle bruge en skammel når hun skal se sig selv i spejlet på badeværelset.  For er der noget den lille dame er vild med, så er det at se på sig selv i spejlet imens der smøres adskillige lag af læbepomade på.

Som jeg skrev sidst, prøver jeg altid at finde opbevaringsløsninger som fungerer. Og som så mange andre er jeg faldet for de mange fine papirsække der kan købes fra mange forskellige mærker og i de fleste webshops der sælger interiør. De er ret geniale på grund af deres rummelighed, at de er så slidstærke og ikke mindst kan de passe ind i enhver indretning. Den Thit har stående på værelset er fyldt op med alle hendes mange bamser, og det fungerer super godt da det er nemt for Thit og ryddeligt for moren.

Slack for iOS Upload (1)   Slack for iOS Upload (2)

Den blå kommode er et gammelt loppefund som jeg selv har malet. Den er af teak, men var i ret dårlig stand, så kun et ordentlig lag mint kunne redde den. Går dog hver dag og overvejer om hun snart skal have en anden løsning. Måske jeg bare er ved at være lidt træt af at se på den efter så mange år – kender I ikke godt det?

Det lille hængende tøjstativ er et nemt DIY-projekt som  min kæreste og jeg lavede til hende for et lille års tid siden. Den er lavet af en rundstok fra det lokale byggemarked, lædersnor fra Stof
2000 og trækugler fra Søstrene Grene. Et hyggeligt lille projekt som ikke tager lang tid at få i hus, så kast jer endelig ud i det – Thit elsker at kunne se sine kjoler og selv hjælpe med at “bladre” i dem når der om  morgnen (ofte) skal vælges en kjole.

Den fine fjerlampe som ses er fra det danske mærke VITA Living og er lavet af de smukkeste gåsefjer. Den fås i flere størrelser og kan både hænges op og fastsættes på et stativ. Er vild med det lette og feminine udtryk den giver. Overvejer faktisk at købe en til soveværelset, men det kræver muligvis først lidt overtalelse hos min bedre halvdel. Måske lidt overtalelse er mit næste projekt.. :)